Alysia Montano: den 34-ukers gravide kvinnelige løperen

Alysia Montano Hun er en olympisk friidrettsutøver som i London 2012 var femte i 800 meter-testen. I går løp han igjen på det amerikanske friidrettsmesterskapet. og vi gjengir testen fordi løp 34 uker gravid, med en mer enn åpenbar mage.

Om syv uker legger hun ut beretninger om hva som vil være hennes første barn, men hun har ønsket å komme til slutten med å gjøre det hun liker og hva hun er mer enn forberedt på: løp, og løp mye. Han avsluttet 800 meter på 2:32, en tid innen rekkevidde for veldig få (og veldig få), med mindre du har minimalt med forberedelser.

Han løp fort, men ikke så mye

Beregner vi tiden per kilometer, går den til et gjennomsnitt på 3:10 per kilometer. Jeg, som har vært en populær løper i mer enn seks måneder og som jogger 4 eller 5 ganger i uken, gjør kilometeren min raskere klokka 3:37. Hvis hun bare løp 800 meter, kunne hun gå raskere, men jeg vet ikke om hun var så gravid som hun.

Det morsomme er at vi ser henne løpe i videoen, med magen, og det ser ut til å krype når går faktisk veldig fort. Jeg forklarer dette slik at du får et inntrykk av hva det reelle nivået ditt er. Hvis gravid løper raskere enn mange av dem som ikke har mage og er menn (løper 800 meter i løpet av 1:57), kan du tenke deg hvor raskt den normalt løper og hvor forberedt den er. Kom igjen, det er tydelig at han har en veldig forberedt kropp til å løpe i den hastigheten, fordi han løp mye saktere enn han er i stand.

Legene tillot ham å løpe

Som han forklarte, ble han til enhver tid kontrollert av leger, som ikke bare lot ham løpe under graviditet, men også de oppmuntret ham. Det er tydelig at trening under graviditet er positivt. Ingen tviler på det lenger. For en kvinne som er vant til det, er ikke mindre, og intensiteten som hun løp med, selv om det er enorm for dødelige, er latterlig for henne.

Men hvorfor løpe?

Alysia bestemte seg for å løpe fordi hun hvert år deltar i det nevnte mesterskapet og var vinneren i de fire foregående utgavene. Han ønsket ikke å gå glipp av dette året, til tross for graviditeten, og hans eneste mål var å fullføre og unngå bøying.

Jeg trengte ikke å gjøre det, men for henne var det en turEgentlig så burde spørsmålet være: hvorfor ikke?